Vaskeanlæg

Når der, vaskes med vaskeanlæg skrubbes vinduet grundigt med en specialfremstillet børste, som har indbyggede jet-dyser til vandet.

Vaskeanlæg

Vandet skal ikke skvises af ruden efterfølgende, men have lov at sidde tilbage og virke på glasset mens det tørre af sig selv. Det skyldes at vandet er forarbejdet i filtre, som renser vandet for kalk, mineraler og andre urenheder. Til slut køres vandet igennem en granulat af små harpikskugler, som ændrer vandets spænding. Derudover varmer vores anlæg vandet op på stedet til ca. 40 grader, hvilket gør det mere effektivt mod snavs og skidt.

Fordele

Med vaskeanlæg vil man opleve at vinduerne er renere i længere tid end ved pudsning med skvis og sæbevand, hvor der sidder en usynlig fedtet film af sæbe tilbage på ruden, som binder skidtet. Med den metode kan vi med vandførende stænger nå langt op i højden uden brug af lift. Man kan også få vasket rammer med i samme arbejdsgang, så prisen på rammevask bliver særdeles fordelagtig.

Vask af solceller

Vi tilbyder også vask af solcelleanlæg med vores ultra rene vand. Det vil sige ingen kemikalier på dine solceller, og derved opnår du den bedst mulige produktion.

Vi anbefaler at dette udføres to eller tre gange årligt.

Vil du se billeder af vores arbejde?